zaterdag 24 december 2022 om 19:00 uur

Kerstmusical 2022
Voorganger(s): kindernevendienst

Beamer: Jeroen Luijendijk
Streamer: Samuel Pellikaan
Collecte: 1. Stichting Jarige Job, 2 de kerk
Locatie: Domkerk

Klik op de button om mee te luisteren   
Meekijken? Dit kan door te klikken op dit logo:  

Klik op het boekje voor de liturgie ⇒  

Kerstmusical `Het licht uit Bethlehem`
Op kerstavond is een gezin gezellig bij opa en oma op bezoek. De kerstboom staat in de hoek van de kamer te schitteren, vier kaarsjes branden op de tafel en op de achtergrond hoor je de haard rustig knetteren. Oma komt zoals ieder jaar met haar overheerlijke zelfgemaakte chocolademelk binnen. Het is het moment waar de gehele familie naar heeft uitgekeken. Toch ontbreekt er nog iets volgens het jongste dochtertje….want de avond is niet compleet zonder het kerstverhaal dat opa zo mooi kan vertellen.
Opa neemt je mee terug in de tijd en vertelt het kerstverhaal zoals geen ander dat kan.

Het is een afwisseling tussen zijn hartverwarmende boodschap en de levensechte scènes waarin het kerstverhaal wordt gespeeld door de kinderen. Komt dat zien!

Dit is voor u allemaal een uitnodiging om te komen kijken en luisteren naar de uitvoering van de kinderkerstmusical “Het licht uit Bethlehem” op 24 december a.s. in de Dom om 19.00 uur. Hier hebben we 2 jaar lang naar uitgekeken!
Groetjes van Anneke, Fieke, Janine, Jantien, Marloes en Ellen        

Toelichting collecte Stichting Jarige Job
Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor meer dan 100.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.
Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.
De kindernevendienst heeft stichting Jarige Job gekozen om tijdens de kerstmusical voor te collecteren. Helpt u mee? Geef aan de collecte, maak gebruik van de QR code  of maak een bijdrage over op NL78RABO 0336 2043 37 t.n.v. Protestante gemeente De Lier  o.v.v. collecte st Jarige Job.
Stichting Jarige Job - Stichting Jarige Job

terug