Communicatie, wie helpt ons daarmee?

De stuurgroep verenigingsproces Domkerk en Vredekerk heeft behoefte aan een communicatieteam.  We willen we meer met de gemeente delen over wat ons beweegt en welke richting het verenigingsproces op zal gaan.
Dus communicatie naar de gemeenteleden over het verenigingsproces en daarnaast ook over het communiceren in de komende tijd via andere kanalen naar een breder publiek. Hoe dit eruit zal moeten zien? Daar hebben we een idee van, maar de inhoud willen we samen met het toekomstige communicatieteam verder gaan invullen.
We zoeken personen die daar vaardigheid in hebben, plezier aan beleven en een belangrijke schakel worden tussen wat er gebeurt aan vergadertafels en dat overbrengen naar de gemeente. Ook iemand die weet op welke manier we ieder kunnen bereiken. Bij ons ontbreekt die kennis, vandaar onze vraag.
Wie heeft hier interesse in?
Heb jij kennis en kunde over communicatie?
Wil jij hierin meedenken en meepraten?
 
Dan nodigen we je/jullie van harte uit!
Hoeveel tijd en inspanning er mee gemoeid zijn, dat zal met elkaar bekeken moeten worden. We hopen op 4 mensen, van allebei de kerken 2, maar meer kan altijd.
Interesse? Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de stuurgroep verenigingsproces Domkerk en Vredekerk,
Ria Luijendijk
0636541101