Pendeldienst Triangelbewoners/Lierse activiteiten

Wie lijkt het leuk om van tijd tot tijd een van de bewoners uit De Triangel te begeleiden naar activiteiten in ons dorp? 

Wat voor activiteiten? Om maar eens wat te noemen: Oranjeconcert van Excelsior, optreden van de Tiereliers of Onder Zeil, rondje Braderie, lichtjesavond in de Kerstperiode, zondagmiddagbreek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zo jammer dat wanneer een bewoners daar graag naar toe zou willen, en hij of zij op dat moment niemand heeft om naar de betreffende festiviteit te begeleiden. Vrijwilligers die zich hiervoor aanmelden, wil ik in een groepsapp zetten en in voorkomende gevallen krijgt u een appje als we mensen nodig hebben. U bent dan vrij om te beslissen of de activiteit en het tijdstip u schikken. Janneke Vellekoop, de activiteitenbegeleidster in De Triangel, vindt het in ieder geval een goed idee. Zodra er een groepje vrijwilligers beschikbaar is, zullen alle dorpsactiviteiten door Janneke in De Triangelklanken worden geplaatst en kunnen we van start gaan.
Nu maar eens kijken of we u hier warm voor kunnen krijgen.
U kunt zich aanmelden bij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of even een telefoontje naar 06 21 47 35 73.
 
Vrijwilligers Triangel gezocht
Daarnaast zijn ze binnen Triangel nog hard op zoek naar vrijwilligers voor de volgende werkzaamheden: begeleiding van de maandagmiddagactiviteit: 14:00-16:15 uur kegelen of in gesprek met... dit voor 2x per maand; begeleiding van de vrijdagmiddagactiviteit:14:00-16:15 uur: soos, wat bestaat uit samen spellen doen met een kopje koffie/ thee (2-4x per maand); koffieschenken op de vrijdagmiddag tussen 14:00 en 15:30 uur; koffieschenken op de zaterdagmiddag.

Mocht u interesse hebben, kunt u contact opnemen met Janneke Vellekoop (vrijwilligerscoördinator van Triangel) tel. 0174-511265 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.