Bazar 2018 update !!!

Het is even stil geweest, maar achter de schermen zijn we druk doende om de voorbereidingen te treffen voor de komende Bazar van 2018, van 3 t/m 6 oktober in ‘t Centrum. Inmiddels zijn de goede doelen bekend. Dit zijn in willekeurige volgorde:
  • Vredekerk (multifunctionaliteit kerkgebouw)
  • Hospice Beukenrode
  • Stichting Avavieren
  • Stichting Droom je Thuis
Dit keer is er bewust gekozen voor Westlandse doelen. Temeer ook omdat het thema van dit jaar er naadloos op aansluit. Tijdens de Bazar zullen wij ‘t Centrum omtoveren tot een “Westlands Feessie: helemaal Goud”. Ook hier geldt dat info en dergelijke later en vanzelf zal volgen.  
De afgelopen periode zijn wij druk doende geweest met invulling geven aan de Bazarcommissie. Via deze plek wil ik de vacature commissie heel erg bedanken. Zij hebben hard gewerkt om de vacante posities in te vullen. We staan weer met een voltallige groep gereed om er een geslaagde Bazar van te maken. Nieuwe aanwas is echter altijd welkom. Ook helpende handjes nodig ik bij deze uit om zich aan te melden. Uiteraard hopen wij ook weer te kunnen rekenen op alle vrijwilligers die al sinds jaar en dag de Bazar een warm hart toedragen.
Dit jaar zullen wij u in de maand mei telefonisch gaan benaderen wat betreft de loterij. Meer info volgt de komende weken.
Wat betreft de rommelmarkt (lees goede gebruikte spullen markt), daar komen we binnenkort met meer info.
Voor nu dank voor uw aandacht en u hoort weer snel van ons.
 
Een hartelijke groet,
 
Namens de Bazarcommissie,
 
Wim van Berkel
06-83709107
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.